Spring til indhold

Kom godt i gang

Det er nemt og enkelt at blive kunde i Formuepleje. Vi forklarer her, hvordan du kommer godt i gang med at pleje din opsparing.

Hvem kan investere i Formueplejes investeringsløsninger?

Formueplejes investeringsløsninger er velegnede til både private og professionelle investorer. I vores børsnoterede fonde har vi ingen krav om indskud eller minimumsinvestering, og selv om mange af vores kunder har investeret store millionbeløb i vores fonde, kan du i princippet vælge kun at investere for prisen på et enkelt investeringsbevis. Det er helt op til dig.

Som kunde i Formuepleje bestemmer du med andre ord selv, hvordan og hvor meget du vil investere sammen med os. Vores brede produktportefølje giver mulighed for, at vi sammen med dig kan sammensætte unikke løsninger, der passer til netop dit behov og risikoniveau.

Du kan møde nogle af vores investorer her og høre dem fortælle, hvorfor de er kunder i Formuepleje.

Mød vores investorer

Hvordan kan jeg investere i Formueplejes investeringsløsninger?

Formueplejes investeringsløsninger kan handles i din netbank på Nordnet eller Saxo Banks handelsplatform SaxoTraderGO. Det er nemt og enkelt, og kræver bare, at du har oprettet en konto.

Hvis du ønsker at handle for mere end 500.000 kroner, kan det være en god ide at handle via Formueplejes kundesekretariat. Det gør du nemmest via vores handelsguide, som hjælper dig med at udfylde de nødvendige blanketter.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte Nordnets support, Saxos support eller Formuepleje på 87 46 49 00 eller sekretariat@formuepleje.dk.

 

Bestil en intropakke og få flere gode råd til at komme godt i gang med investering
Få den rigtige rådgivning

Personlig rådgivning

Få den rigtige rådgivning

Er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig, eller har du andre spørgsmål om økonomi og investering, hjælper vi dig gerne videre.

 

Kontakt en af vores rådgivere
Bliv en del af et stærkt investeringsfællesskab

Online intromøde

Bliv en del af et stærkt investeringsfællesskab

Er du ny investor eller interesseret i at høre mere om, hvad Formuepleje kan gøre for dig? Så tilmeld dig vores on demand videointromøde og bliv introduceret til Formuepleje allerede nu.

Med vores online intromøde har du mulighed for at høre mere om vores investeringskoncept og vores stærke investeringsfællesskab. Du kan samtidig blive klogere på, hvad vi kan gøre for dig og din formue 

Det hele foregår online on demand – så du kan deltage og se det lige når det passer dig.

Tilmeld dig vores online intromøde

Hvilke oplysninger skal jeg bruge for at investere?

Når du har valgt en løsning, du gerne vil investere i, skal du finde den i din netbank, på Nordnet eller Saxo TraderGO. Det gør du ved at søge på fondens navn eller fondens unikke fondskode  (ISIN-kode).

Hvis fonden ikke kommer frem, når du søger på den i din netbank, skal du kontakte banken. Du er også velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne videre.

Du kan læse mere om Formueplejes investeringsløsninger på siden Vores fonde, eller finde alle de informationer, du har brug for for at komme godt i gang under Fonde og afkast, hvor du blandt andet finder alle fondenes faktaark.

Husk faktaarket

Alle investeringsforeninger skal have et faktaark, og det er i faktaarket, du finder en række grundlæggende informationer om den enkelte forening, du overvejer at investere i.

I denne korte video guider vi dig igennem faktaarket og forklarer dig, hvordan du skal læse det, og hvad du skal bruge de forskellige oplysninger til.

Sådan læser du et faktaark

Der er mange måder at være investor på. Du kan for eksempel vælge aktier og obligationer til din portefølje på egen hånd og selv skrue op og ned for sammensætningen og porteføljens risikoniveau. Du kan også vælge at investere i en investeringsforening sammen med andre - eller gøre lidt af begge dele.

Uanset om du er ny eller garvet investor, kan der være mange fordele ved at investere gennem investeringsforeninger. Det kan du høre mere om i denne korte video.

(I videoen henviser vi til Optimum - pr. 30.6 er navnet på denne fond Mix Low.)

Få mere ud af din opsparing

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Alle kan få fordel af en Aktiesparekonto

Viden

Alle kan få fordel af en Aktiesparekonto

Aktiesparekontoen gør det nemt og skattemæssigt fordelagtigt for dig at investere, uanset om du er ny eller erfaren investor.
Få indblik i fordelene
Vælg den rigtige risiko

Viden

Vælg den rigtige risiko

Når du investerer, er noget af det vigtigste at tage stilling til, om du har valgt den rigtige risikoprofil.
Læs mere om risiko